New York Tigers

by Kyra Verboord

- Art code: 566 037

Kyra Verboord about New York Tigers

The rooftops of New York, portray the summit of success. If you want success in life, you have to be strong and indestructible, like a tiger. With this Artwork I want to inspire and motivate people to fight for their goals/dreams.
You will find New York Tigers in the collections Architecture, Collage, Digital art, Illustrations, New York, Orange, Pink, Skyline, Surrealism, Teenager, Tigers, cheetahs and more, Towns and Turquoise.
Kyra Verboord Profile picture

This artworks is offered by Kyra Verboord

Hi, ik ben Kyra Verboord en designer van artworks. Mijn artworks zijn verrassend, kleurrijk en uniek. Ik maak gebruik van verschillende technieken: fotografie en illustratie. Dit zorgt voor een bijzondere beleving, waarbij je je in een wonderlijke wereld waant. Nieuwsgierig geworden hoe dit eruit ziet? Kijk dan mijn werk op Werkaandemuur.

Het idee om artworks te maken is ontstaan tijdens het nemen van foto’s. Tijdens mijn studie mediavormgeving art & design, wilde ik graag in mijn vrije tijd meer leren over fotografie en de grafische computerprogramma's. Ik bedacht mijn eigen projecten en leerde zo meer over fotografie of grafisch vormgeven. Ik ontwikkelde al snel een voorliefde voor het fotograferen op events en werd op sommige plekken zelfs de vaste fotograaf. Zo startte ik als zzp’er: Kyra Mediadesign.

Wanneer op een events bezig was, wilde ik altijd meer uit de foto’s halen. Bijvoorbeeld door er illustraties in te verwerken. Fotografie draait voor mij om het vertellen van een verhaal en niet alleen om een mooi beeld maken. Ik kijk dus altijd hoe ik meer verhaal of beleving aan het beeld kan toevoegen.

Ik verwerk illustraties in foto’s van dj’s die ik had geschoten bij evenement. Zo krijg je nieuwe unieke beelden. En het bleef niet alleen bij foto’s van events. Ik creëerde ze ook een kerst-fotoshoot, waarbij de achtergrond een illustratie was die ikzelf heb ontworpen.

Mijn kracht is het combineren van illustratie en fotografie. Artworks is voor mij de

All artworks by Kyra Verboord


Why you choose New York Tigers on canvas

  • Already our third artwork from Art Heroes. Even with ordering years apart, the quality remains the best!
  • Fine-art print quality
  • Tack sharp and colorfast prints
  • Mounted on sustainable, PEFC-approved wood

New York Tigers by Kyra Verboord

Buy this illustration New York Tigers on canvas, Art Frame, poster and wallpaper, printed on demand in high quality.

Art code: 566 037
Choose the material More info
Canvas
Choose options Other wishes?
Enter a custom size…
214,-
  • Incl. VAT, view shipping rates.
  • Custom made, view delivery times