tulips, dreamlike atmosphere with dew in morninglight, fowerpower

by simone opdam

- Art code: 371 441

simone opdam about tulips, dreamlike atmosphere with dew in morninglight, fowerpower

Dew drops on the flowers create a dreamlike atmosphere
You will find tulips, dreamlike atmosphere with dew in morninglight, fowerpower in the collections Blue, Digital art, Drops, Flower power, Flowers, Nature photography, Photography, Red, Royal FloraHolland, Tulip, dromerig and stinzen.
simone opdam Profile picture

This artworks is offered by simone opdam

Even voorstellen
Mijn naam is Simone Monique Opdam. Natuur en natuurfotografie zijn mijn passie. In mijn thuisregio Waterland kan ik mij daarin prima uitleven. Mijn jeugd bracht ik door in Het Gooi en ook daar fotografeer ik graag, vooral in de herfst. Ik hou van bergen, hoge oude bomen, van reizen en nieuwe plaatsen ontdekken. Ik leg mijn ervaringen graag vast in beeld en deel ze zo graag met anderen. Fotografie is voor mij: vasthouden van het vergankelijke. Het is voor mij hét middel van expressie.

Jong geleerd…….
Al op jonge leeftijd was ik altijd in de natuur te vinden. Ik kende de meeste veldbloemen van naam en leende de camera van mijn tante om foto's te maken. Ik fotografeerde (analoog) vooral veel tijdens vakanties. Sinds de aanschaf van mijn eerste digitale spiegelreflexcamera in 2008 ben ik een fanatiek all round natuurfotograaf. Mijn voorkeur gaat uit naar landschaps- en macrofotografie. Ik maak graag foto's die mijn indruk en de sfeer van het moment weergeven en fotoseries met een boodschap.

Bezigheden
Na een carrière als jurist en een periode als fulltime moeder ben ik betrokken geraakt bij diverse non-profit organisaties, waaronder enkele op het gebied van natuurbescherming. In 2017 startte ik een eigen fotografiebedrijfje. Ik geef workshops macro- en landschapsfotografie en organiseer en begeleid kleinschalige fotoreizen. Bij Staatsbosbeheer ben ik gids en natuurbeschermer. Sinds september 2021 mag ik mezelf Landschapsambassadeur voor de Metropool Regi

All artworks by simone opdam


Why you choose tulips, dreamlike atmosphere with dew in morninglight, fowerpower on Art Frame

  • We had to put it together ourselves. To be honest, I was not looking forward to that. But it was super easy and the end results looks really tight. We are happy customers!
  • High quality print
  • Easily swap the print
  • With optional sound absorbing panels

tulips, dreamlike atmosphere with dew in morninglight, fowerpower by simone opdam

Buy this digital art artwork tulips, dreamlike atmosphere with dew in morninglight, fowerpower as a reproduction on canvas, Art Frame, poster and wallpaper, printed on demand in high quality.

Art code: 371 441
Choose the material More info
Art Frame
Choose options Other wishes?
Enter a custom size…
123,-
  • Incl. VAT, view shipping rates.
  • Custom made, view delivery times