windenergie in de polder Breda Lage Vugt polder Noord-Brabant, Holland, Nederland Afbeelding molen by Ad Huijben

Buy this digital art artwork windenergie in de polder Breda Lage Vugt polder Noord-Brabant, Holland, Nederland Afbeelding molen as a reproduction on canvas, Art Frame, poster and wallpaper, printed on demand in high quality.

Art code: 106 207

Ad Huijben about windenergie in de polder Breda Lage Vugt polder Noord-Brabant, Holland, Nederland Afbeelding molen

Oude windmolen onder hoogspanningsmasten in de polder van de Lage Vugt polder Breda, Noord-Brabant, Holland, Nederland. De oude windmolen die er voor zorgt dat het waterpijl in de sloot op de juiste hoogte wordt gehouden tegenover de gigantische hoeveelheid energie die getransporteerd woden over de hoogspanningsmasten. Tegenstellingen van oud en nieuw. Ook tegenstellingen van klein en groot, veel en weinig. Strakblauwe lucht bij zonsondergang met in de verte enkele onopvallende hoge wolken op de horizon. De horizon is niet in beeld gebracht om de onderwerpen te isoleren van de omgeving. Op de wieken van de molen is duidelijk roestvorming waarneembaar. de oneffenheden in de vorm van de bladen benadrukken het oude karakter van de molen. Met deze foto wordt harmonie bereikt in de vele tegenstellingen die aanwezig zijn. Het lijnenspel accentueert de oneindigheid in deze compositie. afbeelding molen afbeelding lucht afbeelding elektriciteit afbeelding elektriciteitsmast
You will find windenergie in de polder Breda Lage Vugt polder Noord-Brabant, Holland, Nederland Afbeelding molen in the collections Abstract, Afbeelding, Air, Bavaria, Bedroom, Behavioral contrast, Brabant, Clouds, Contrast (vision), Digital art, Dimension, Energy, Energy industry, Evening, Force, Helder (meteorologie), History, Landscapes, Magic (paranormal), Meadow, Meditation, Milieu, Milieuvergunning, Mills, Minimalism, Nature and weather, Panorama photography, Passion of Jesus, Photography, Pollution, Pracht, Prachtig mooie dag, Pressure, Rust (disambiguation), Sans Famille, Sfeer (gevoel), Still life, Surrealism, Tegenstelling (kunst), The Netherlands, Transmission tower, Water, Watermolen, Wind, Wireless network and Zen.
Ad Huijben Profile picture

This artworks is offered by Ad Huijben

Rust aan de muur is mijn hoofdthema. Met mijn foto's maak ik de natuur nog mooier als de werkelijkheid. Niet door een toeval maar een voor opgestelde regie van het juiste tijdstip en lichtinval. Ik fotografeer met Canon 6D (full Frame) en topkwaliteit Canon lenzen. Als amateurfotograaf heb ik meer dan 40 jaar ervaring. In de tijd van de analoge fotografie werkte ik met een Bronica 6x6 camera. Vandaar dat mijn huidige full frame camera een minimum eis is voor mijn fotografie. Als ik geen natuur fotografeer dan moeten mijn foto's een speciale betekenis hebben. Andere sites die foto's verkopen stimuleren vaak een commerciële wijze van fotograferen, daar ben ik geen voorstander van. Iedere fotograaf heeft zijn eigen stijl van fotograferen. Mijn "handtekening" in de fotografie gaat vooral naar de sfeer van rust en stilte. Verwerken van verdriet en beroepsgroepen die daar actief in zijn zullen mijn werk graag aan de muur willen hebben. Rustgevende foto's passen goed bij psychologen en begrafenisondernemers. De beste kwaliteit krijg ik alleen als ik mijn hart volg. Ik heb me bij het IVN aangesloten bij de werkgroep fotografie om meer inspiratie te krijgen van andere fotografen.

All artworks by Ad Huijben

Customer reviews

Adri Validated buyer
Netherlands
5 / 5
Verified review from Kiyoh Ordered in October 2018
Erik Validated buyer
Netherlands
5 / 5
Verified review from Kiyoh Ordered in July 2018
love life Validated buyer
Netherlands
5 / 5
Verified review from Google Ordered in April 2019
Hennie Validated buyer
Netherlands
4.5 / 5
Verified review from Kiyoh Ordered in January 2018
Johanna F. Validated buyer
Germany
5 / 5
Verified review from Trusted Shops Ordered in March 2020
Felix M. Validated buyer
Germany
5 / 5
Verified review from Trusted Shops Ordered in February 2023
Stefanie S. Validated buyer
Germany
5 / 5
Verified review from Trusted Shops Ordered in April 2020
Harry Validated buyer
Netherlands
5 / 5
Verified review from Kiyoh Ordered in May 2020
Corry Validated buyer
Netherlands
5 / 5
Verified review from Kiyoh Ordered in November 2016
Maria H. Validated buyer
Germany
4 / 5
Verified review from Trusted Shops Ordered in September 2020
Helmut R. Validated buyer
Germany
4 / 5
Verified review from Trusted Shops Ordered in July 2021
monique Validated buyer
Netherlands
5 / 5
Verified review from Kiyoh Ordered in April 2021
Read all reviews

Why you choose windenergie in de polder Breda Lage Vugt polder Noord-Brabant, Holland, Nederland Afbeelding molen on Art Frame

  • We had to put it together ourselves. To be honest, I was not looking forward to that. But it was super easy and the end results looks really tight. We are happy customers!
  • High quality print
  • Easily swap the print
  • With optional sound absorbing panels

Get a 10% discount
Valid until 3 days and 5 hours !

Choose the material More info
Art Frame
Choose options Other wishes?
Enter a custom size…
Art Frame comes as a simple construction kit. View self-assembly instructions.
106,- 95,-
  • Incl. VAT, view shipping rates.
  • Custom made, view delivery times
10% discount settled!