Views of autumn in the Val Müstair

- Art code: 1 035 000

Sean Vos about Views of autumn in the Val Müstair

Golden-yellow larches set the scene in the Val Müstair in October. The mountain village of Lü offers a beautiful view of the valley on this sunny autumn day.
Sean Vos Profile picture

This artworks is offered by Sean Vos

Fotografie is schrijven met licht. Al ruim tien jaar houd ik mij bezig met deze passie. Met bergsport als belangrijkste hobby en vrijetijdsbesteding, fotografeer ik het liefst in de bergwereld. In de bergen kom ik tot rust en neem ik de tijd voor het maken van de perfecte foto. Daarnaast interesseer ik mij als bouwkundige ook voor de gebouwde omgeving en bijzondere architectuur. Regelmatig lever ik fotowerk en teksten aan voor Bergen Magazine. Daarnaast werk ik kleinschalig als freelancer en fotografeer ik voor diverse opdrachtgevers. Verder verzorg ik naar wens fotografieworkshops en lezingen, waarin voornamelijk de bergwereld en het omgaan met de camera op reis centraal staan.

All artworks by Sean Vos


Why you choose for Views of autumn in the Val Müstair on a poster

  • We are super happy with the quality. We framed the poster at a local retailer, as we had very specific wishes.
  • Fine-art quality
  • Thick photo paper
  • Frame the poster yourself

Views of autumn in the Val Müstair

Buy the photo Views of autumn in the Val Müstair on canvas, Art Frame, poster and wallpaper, printed on demand in high quality.

Art code: 1 035 000
Choose the material More info
Poster
Choose options Other wishes?
Would you like to add a frame?
The border will be added on the inside of the print. The poster will be produced in the chosen size. The printed artwork will be smaller due to the white border.
77,-
  • Incl. VAT, view shipping rates.
  • Custom made, view delivery times