De Huisman

by Pieter Struiksma

- Art code: 261 297

Pieter Struiksma about De Huisman

De Huisman at de Zaanse Schans during sunset.

On the foreground: De Huisman.
The Zaanse Schans is one of the highlights of the Netherlands, just outside Amsterdam. A vibrant and stunning living and working community that dates back to the 18th and 19th centuries. Stunning buildings and the unique peat meadow landscape.

Thank you so much for viewing my images! If you share this picture please name the author. To follow me on Facebook, please go to: www.facebook.com/pieter.struiksma
? Enjoy your day! ?
You will find De Huisman in the collections Air, De Huisman, Zaandam, Landscapes, Mills, Photography, Sunset, The Netherlands, Water, Zaan, Zaandam, Zaanse Schans and reflectie.
Pieter Struiksma Profile picture

This artworks is offered by Pieter Struiksma

Pieter Struiksma (1967) is een gepassioneerd fotograaf woonachtig in Wormer. Hij is veelzijdig , en heeft zichzelf de kneepjes van het vak aangeleerd. Hij vindt het vooral heel leuk (interessant en uitdagend) om onder moeilijke omstandigheden toch pakkende foto?s te creëren die de ogen prikkelen. Inmiddels heeft hij zich gespecialiseerd in landschaps-, avond-, macro- en portretfotografie.

Fotografie is voor Pieter de kunst van het observeren, iets unieks en interessants te vinden in een vaak gewone omgeving. Daarbij vindt hij kennis en vaardigheden belangrijk om zijn beelden tot in hun volle glorie te laten ontstaan via de spiegelreflexcamera en de nabewerking in Photoshop. Zaken als een goede voorbereiding, inleving in het onderwerp, geduld en opdoen van genoeg inspiratie staan ook aan de basis. Daarnaast is de hoeveelheid en kwaliteit van het licht volgens hem van doorslaggevende waarde voor een geslaagd beeld. Alle aspecten van licht en belichting krijgen dan ook zijn aandacht tijdens het fotograferen. Hij maakt daarbij gebruik van natuurlijk licht en/of flitslicht. Ook blijft hij constant streven naar meer kennis en meer inspiratie om een nog betere fotograaf te worden.

All artworks by Pieter Struiksma


Why you choose De Huisman on Art Frame

  • We had to put it together ourselves. To be honest, I was not looking forward to that. But it was super easy and the end results looks really tight. We are happy customers!
  • High quality print
  • Easily swap the print
  • With optional sound absorbing panels

De Huisman by Pieter Struiksma

Buy the photo De Huisman on canvas, Art Frame, poster and wallpaper, printed on demand in high quality.

Art code: 261 297
Choose the material More info
Art Frame
Choose options Other wishes?
Enter a custom size…
Art Frame comes as a simple construction kit. View self-assembly instructions.
119,-
  • Incl. VAT, view shipping rates.
  • Custom made, view delivery times