Deep Blue Sea

by Helma van der Zwan

- Art code: 172 791

Helma van der Zwan about Deep Blue Sea

Acrylic, collage
You will find Deep Blue Sea in the collections Blue, Collage, Contemporary, Female, Nylon (disambiguation), Paintings and Surrealism.
Helma van der Zwan Profile picture

This artworks is offered by Helma van der Zwan

Het werk van Helma van der Zwan zit vol thematiek over herkenbare levenswijsheden. Haar werken bevatten een gevarieerdheid, zowel in beeld als in materialen, waarbij toch duidelijk haar hand te herkennen is.Het vrouw zijn, emoties, schoonheid, de hard- en zachtheid van het leven, komen met regelmaat terug in haar werken. Loslaten en het werk toch willen perfectioneren en beheersen met een verscheidenheid aan materialen, geven boeiende portretten en figuraties. Helma laat dualiteit in kleur, licht en materialen harmonisch op papier of doek terugkomen. Een explosie in gevoel weer te geven en met haar werken je hart te raken. Het is voor haar de weergave in het streven van eenheid en verbondenheid onder de mensen. Helma is geboren, op 24 juni 1959, in Den Haag.

All artworks by Helma van der Zwan


Why you choose Deep Blue Sea on Art Frame

  • We had to put it together ourselves. To be honest, I was not looking forward to that. But it was super easy and the end results looks really tight. We are happy customers!
  • High quality print
  • Easily swap the print
  • With optional sound absorbing panels

Deep Blue Sea by Helma van der Zwan

Buy this collage Deep Blue Sea on canvas, Art Frame, poster and wallpaper, printed on demand in high quality.

Art code: 172 791
Choose the material More info
Art Frame
Choose options Other wishes?
Enter a custom size…
154,-
  • Incl. VAT, view shipping rates.
  • Custom made, view delivery times