MOVE

by Wilfried van Dokkumburg

- Art code: 152 688

Wilfried van Dokkumburg about MOVE

Abstract Expressionism, digital painting, action, movement, purple!
You will find MOVE in the collections Digital art, Expressionism, Old Master styles and Paintings.
Wilfried van Dokkumburg Profile picture

This artworks is offered by Wilfried van Dokkumburg

Ik ben Wilfried van Dokkumburg. In de jaren 80 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht, in illustratie en typografie. Het tekenen, ontwerpen vormt een belangrijk deel van mijn leven. Ik zou niet zonder kunnen! Het is geweldig om via werkaandemuur mijn werk te kunnen verkopen. Abstract expressionisme, actie, beweging heeft vaak mijn interesse. Dit uit zich ook in mijn belangstelling en beoefening van sport, o. a. boksen...Om terug te komen op het werk, ook vele andere onderwerpen hebben mijn aandacht, bijvoorbeeld het tekenen van dieren. paarden. Er bestaan zelfs een paar boekjes van mijn hand. Kijk maar eens op https://www.vandokkumburg.nl. Aan het werk besteed ik altijd veel aandacht, het is een serieuze kwestie! Als u iets koopt wens ik u veel kijkplezier, geniet ervan. Vriendelijke Groet, Wilfried

All artworks by Wilfried van Dokkumburg


Why you choose MOVE on Art Frame

  • We had to put it together ourselves. To be honest, I was not looking forward to that. But it was super easy and the end results looks really tight. We are happy customers!
  • High quality print
  • Easily swap the print
  • With optional sound absorbing panels

MOVE by Wilfried van Dokkumburg

Buy this digital art artwork MOVE as a reproduction on canvas, Art Frame, poster and wallpaper, printed on demand in high quality.

Art code: 152 688
Choose the material More info
Art Frame
Choose options Other wishes?
Enter a custom size…
120,-
  • Incl. VAT, view shipping rates.
  • Custom made, view delivery times