Madrid, Gran Via

by Jan Sluijter

- Art code: 293 434

Jan Sluijter about Madrid, Gran Via

Madrid's traffic artery. 24 hours a day, seven days a week, thousands of cars race past here. The Gran Via is a showpiece street of early 20th-century architectural styles. From Art Nouveau to Art Deco, Neo-Renaissance and Neo-Mudejar. An architectural spectacle!
You will find Madrid, Gran Via in the collections Architecture, Photography, Spain and Urban landscapes.
Jan Sluijter Profile picture

This artworks is offered by Jan Sluijter

Ik maak foto’s die imago’s versterken. Van gebouwen, bedrijven, merken én mensen.
Wat vertellen gebouwen over de relatie met hun omgeving, de seizoenen, de mensen die erin wonen, werken of recreëren? Met mijn foto’s wil ik de verhalen onthullen die verscholen zitten achter de architectuur.

Details en grappige of handige oplossingen van de ontwerper zijn vaak beeldbepalend. Of het nu gaat om hypermoderne of klassieke architectuur, interieur of exterieur. Of juist om de overgang tussen binnen en buiten. Mijn foto’s doen recht aan de visie van de ontwerper. Ze accentueren de sfeer die gebruikers graag willen ervaren in de schil die hen omringt. Ik maak zichtbaar, voelbaar, hoe die schil optimaal gebruikt kan worden en tot zijn recht komt.
Ik verdiep me graag en volop in de geschiedenis van architectuur en vormgeving. In technische innovaties in mijn vak, maar vooral ook in mensen. Ik leg ze zó vast dat ze uitstralen op hun gemak te zijn. In hun werk, hun werkomgeving, op de plek waar ze hun vrije tijd doorbrengen.

Misschien mede dankzij mijn ervaring als human resource manager kan ik als fotograaf bijdragen aan zelfvertrouwen. Imago’s versterken – van gebouwen, bedrijven, merken én mensen. Mijn fotografie is maatwerk, dat waar mogelijk in overleg met de opdrachtgever zorgvuldig wordt voorbereid. In een kort gesprek krijgen we samen het beoogde doel en de sfeer meestal snel helder.

All artworks by Jan Sluijter


Why you choose for Madrid, Gran Via on a poster

  • We are super happy with the quality. We framed the poster at a local retailer, as we had very specific wishes.
  • Fine-art quality
  • Thick photo paper
  • Frame the poster yourself

Madrid, Gran Via by Jan Sluijter

Buy the photo Madrid, Gran Via on canvas, Art Frame, poster and wallpaper, printed on demand in high quality.

Art code: 293 434
Choose the material More info
Poster
Choose options Other wishes?
Would you like to add a frame?
The border will be added on the inside of the print. The poster will be produced in the chosen size. The printed artwork will be smaller due to the white border.
83,-
  • Incl. VAT, view shipping rates.
  • Custom made, view delivery times