The Old Piano

by Vincent den Hertog

- Art code: 315 810

Vincent den Hertog about The Old Piano

The old piano in grabowsee
You will find The Old Piano in the collections Abandoned places, Berlin, Germany, Leeftijd, Photography, The Piano and Urban / Street.
Vincent den Hertog Profile picture

This artworks is offered by Vincent den Hertog

Mijn naam is Vincent den Hertog. Echtgenoot, Vader en Fotograaf met veel passie. Ik maak foto’s van de meest uiteenlopende zaken. Met heel veel plezier, spontaniteit en enthousiasme begin ik aan elke foto opdracht. Deze opdrachten variëren van het fotograferen van kinderen, tot het maken van portretfoto's voor het opbouwen van een eigen portfolio. Ik hou ervan om te spelen met licht en compositie en mensen zo neer te zetten dat ze positief verbaasd zijn door de resultaten. Ik ben altijd op zoek naar die ‘Wauw’-reactie als ze op het scherm kijken naar wat ik zojuist geschoten heb. Door een nauwe vriendenrelatie aan te houden met veel collega-fotografen en op regelmatige basis workshops en vakevenementen te bezoeken, maar vooral ook door heel kritisch naar mijn eigen werk te kijken, kan ik de foto’s neerzetten zoals ik of mijn klant die voor ogen heeft

All artworks by Vincent den Hertog


Why you choose The Old Piano on Art Frame

  • We had to put it together ourselves. To be honest, I was not looking forward to that. But it was super easy and the end results looks really tight. We are happy customers!
  • High quality print
  • Easily swap the print
  • With optional sound absorbing panels

The Old Piano by Vincent den Hertog

Buy the photo The Old Piano on canvas, Art Frame, poster and wallpaper, printed on demand in high quality.

Art code: 315 810
Choose the material More info
Art Frame
Choose options Other wishes?
Enter a custom size…
106,-
  • Incl. VAT, view shipping rates.
  • Custom made, view delivery times