magic heath

by Arjan Keers

- Art code: 24 650

Arjan Keers about magic heath

a magic sunrise at the dutch heathland
You will find magic heath in the collections Arjan Keers, Bestsellers in France, Contemporary, Fog, Heath, Landscapes, Morning, Nevel (town), Photography, Sun, Sunrise and Trees.
Arjan Keers Profile picture

This artworks is offered by Arjan Keers

even voorstellen..Arjan Keers is een gedreven amateurfotograaf met een passie voor het Nederlandse landschap.Wonend in de Flevopolder met het Markermeer, de Oostvaardersplassen in de buurt en ook dichtbij het Gooi en Eemland met polders, bos, heide en water vindt hij genoeg inspiratie en laat hij zien dat je niet ver weg hoeft om mooie foto?s te kunnen maken.Hij is altijd op zoek naar landschappen en beelden die je in het dichtbevolkte nederland niet zou verwachten, beelden met een magische en mysterieuze sfeer waarin het licht een belangrijke rol speelt. Dit kan de ene keer een ?leeg?landschap zijn waarin geen enkel teken van menselijke aanwezigheid te zien is. Maar een andere keer juist bouwkundige elementen zoals bruggen,steigers of stadsgezichten. Bijvoorbeeld de skyline van Almere.

All artworks by Arjan Keers


Why you choose magic heath on Art Frame

  • We had to put it together ourselves. To be honest, I was not looking forward to that. But it was super easy and the end results looks really tight. We are happy customers!
  • High quality print
  • Easily swap the print
  • With optional sound absorbing panels

magic heath by Arjan Keers

Buy the photo magic heath on canvas, Art Frame, poster and wallpaper, printed on demand in high quality.

Art code: 24 650
Choose the material More info
Art Frame
Choose options Other wishes?
Enter a custom size…
110,-
  • Incl. VAT, view shipping rates.
  • Custom made, view delivery times