Dutch farm

by Pieter Struiksma

- Art code: 261 001

Pieter Struiksma about Dutch farm

Oostknollendam - Schaalsmeerdijk
To follow me on Facebook, please go to: www.facebook.com/pieter.struiksma ? Enjoy your day! ?
You will find Dutch farm in the collections Air, Clouds, Farm, Landscapes, Light, Meadow, Morning, Photography, Polder landscape, Sunrise, The Netherlands, Water and reflecties.
Pieter Struiksma Profile picture

This artworks is offered by Pieter Struiksma

Pieter Struiksma (1967) is een gepassioneerd fotograaf woonachtig in Wormer. Hij is veelzijdig , en heeft zichzelf de kneepjes van het vak aangeleerd. Hij vindt het vooral heel leuk (interessant en uitdagend) om onder moeilijke omstandigheden toch pakkende foto?s te creëren die de ogen prikkelen. Inmiddels heeft hij zich gespecialiseerd in landschaps-, avond-, macro- en portretfotografie.

Fotografie is voor Pieter de kunst van het observeren, iets unieks en interessants te vinden in een vaak gewone omgeving. Daarbij vindt hij kennis en vaardigheden belangrijk om zijn beelden tot in hun volle glorie te laten ontstaan via de spiegelreflexcamera en de nabewerking in Photoshop. Zaken als een goede voorbereiding, inleving in het onderwerp, geduld en opdoen van genoeg inspiratie staan ook aan de basis. Daarnaast is de hoeveelheid en kwaliteit van het licht volgens hem van doorslaggevende waarde voor een geslaagd beeld. Alle aspecten van licht en belichting krijgen dan ook zijn aandacht tijdens het fotograferen. Hij maakt daarbij gebruik van natuurlijk licht en/of flitslicht. Ook blijft hij constant streven naar meer kennis en meer inspiratie om een nog betere fotograaf te worden.

All artworks by Pieter Struiksma


Why you choose Dutch farm on Art Frame

  • We had to put it together ourselves. To be honest, I was not looking forward to that. But it was super easy and the end results looks really tight. We are happy customers!
  • High quality print
  • Easily swap the print
  • With optional sound absorbing panels

Dutch farm by Pieter Struiksma

Buy the photo Dutch farm on canvas, Art Frame, poster and wallpaper, printed on demand in high quality.

Art code: 261 001
Choose the material More info
Art Frame
Choose options Other wishes?
Enter a custom size…
115,-
  • Incl. VAT, view shipping rates.
  • Custom made, view delivery times